Sevgiyle uzanan eller projesi; “ Komşu ilimizi tanıyoruz”

Sevgiyle uzanan eller projesi; “ Komşu ilimizi tanıyoruz”

Bafra Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen Sevgiyle Uzanan Eller Projesi kapsamında Altınyaprak İlkokulu öğrencileri “ Komşu İlimizi Tanıyoruz” adlı projesiyle Sinop iline gittiler.

A+A-

Sinop iline giden öğrencileri Bafra Kaymakamı Halis Arslan, daire müdürleri ve veliler tarafından Hükümet Konağı önünden yolcu edildi.

Çocukların gezi öncesi kısa bir açıklama yapan Bafra Kaymakamı Halis Arslan; “ Sevgiyle Uzanan Eller projesiyle birlikte her geçen gün değişik alanlarda çatısını genişletiyoruz. İlçede bulunan Altınyaprak İlkokulu 4/A sınıfı öğrencilerinin hazırlamış oldukları “Komşu İlimizi Tanıyoruz” projesiyle Sinop iline gönderiyoruz. Burada bir güzellik var bu güzelliği paylaşalım. Sevgili anne ve babalar  bu güleryüzlü ve cıvıl cıvıl olan çocuklar yapmış oldukları proje için destek istemişlerdi ve  bu nedenle verdiğimiz sözü de şimdi yerine getirmiş bulunmaktayız.  Çocuklarınızı takip edin, izleyin ve mutlaka onları yalnız bırakmayın. Gezi sonrası bilgi ve gördüklerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız, güzel bir gezi diliyorum” dedi.

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.