SESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler Bafra’da Plaketle Taçlandırıldı

SESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler Bafra’da Plaketle Taçlandırıldı

Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanlığı kongresi için Bafra’ya gelen Samsun Esnaf Odalar Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler büyük ilgi gördü.

A+A-

Bafra Madeni Sanatkarlar Odası  Başkanlığı kongresi için Bafra’ya gelen Samsun Esnaf Odalar Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler büyük ilgi gördü.

 

Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Toplantı ve Düğün Salonunda yapılan Bafra Madeni Sanatkarlar Odası  Başkanlığı olağan genel kurul toplantısında diğer kongrelerde olduğu gibi divan başkanlığına seçilen Samsun Esnaf Odalar Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler’e Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum odaya ve üyelerine daima manevi desteklerinde bulundukları için anlamlı bir plaket takdiminde bulundu.

Plaket takdiminden sonra bir konuşma yapan Samsun Esnaf Odalar Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler, ’Gittiğimiz her yerde bizler ve yönetimimiz büyük teveccüh görüyoruz. Demek ki güzel işlere imza atıyoruz ki güzel şeyler oluyor. Bizlere anlamlı bu plaketle onur veren başta Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum ve yönetim kurulu üyeleri ile tüm esnaflarımıza teşekkürlerimizi sunmak isteriz.

İyilik doğruluk ve ahlakı temsil eden Ahilik geleneğinin gerçek manada yaşatılması için burada olduğumuzu hiçbir zaman unutmayacağız. Beni tanımayanınız yoktur. Samsun’da Hacı Eyüp Güler dendiğinde hizmetin öncüsü olarak söylenmektedir.

Biz önce insana kıymet veririz. Sonra makamına saygı gösteririz.

Merhum babam  İsmail Güler Samsun ESOB’u Samsun’a kazandırmıştır.  Bundan 30 yıl önce babam ve mesai arkadaşlarının çalıştığı bu kurumda, evladı olarak benim göreve gelmem üzerime çok büyük manevi sorumluluklar yükledi. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

 

sesob-baskani-haci-eyup-guler-bafrada-plaketle-taclandirildi.jpgsesob-baskani-haci-eyup-guler-bafrada-plaketle-taclandirildi-001.jpgsesob-baskani-haci-eyup-guler-bafrada-plaketle-taclandirildi-002.jpgsesob-baskani-haci-eyup-guler-bafrada-plaketle-taclandirildi-003.jpgsesob-baskani-haci-eyup-guler-bafrada-plaketle-taclandirildi-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.