Ses ve skeç yarışmasında dereceye giren öğrencilerden Barkan'a ziyaret

Ses ve skeç yarışmasında dereceye giren öğrencilerden Barkan'a ziyaret

Gençlik Merkezleri arasında gerçekleşen Ses ve Skeç yarışmalarında birincilik elde eden öğrenciler 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu ziyaret ettiler.

A+A-


Hayallerini Sahneye Taşı konulu skeç yarışmasında birinci olarak Samsun’u bölge seçmelerinde temsil etmeyi hak kazanan 19 Mayıs Genç Tiyatro Öğrencileri Zafer Can Arslan, Yağmur Beyza Şahin, Semanur Karakoç, Yağmur Dilan Kaplan, Ediz Bayram Sönmez, Büşra Çakır, Ezgi Yılmaz, Şeymanur Temiz ve Sahne Sırası Sende Türk Müziği Yarışmasında dereceye giren; Şerif can Ayvaz ,Burak Ulusoy, Emre Sezer Zabun, Kürşat Bulat, Emre Bilkay ise Ordu da yapılacak olan Bölge finaline katılmaya hak kazandılar.

Bölge finallerinde birincilikle çıkmaları halinde Türkiye finaline katılacak olan öğrenciler Belediye BaşkanıOsman Topaloğlu’na verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ise konuşmasında; genç kardeşlerimi ve hocalarını başarılarından dolayı tebrik ediyorum. İnşallah bölge finallerinde aynı başarıyı göstererek Türkiye finaline katılırlar ve ilçemize Türkiye birinciliğini getirirler. dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.