Servis Şoförlerine bilgilendirme

Servis Şoförlerine bilgilendirme

Bafra'da taşımalı eğitim kapsamında öğrenci servisi hizmeti yapan şoförlere yönelik 'Taşıma Esnasında Uyulacak Kurallar ve Gösterilecek Davranışlar' konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

A+A-

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı merkez ve kırsal mahallelerde taşıma merkezlerine, taşımalı eğitim kapsamında öğrenci servisi hizmeti yapan servis şoförlerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Toplantı öncesi konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Katipoğlu, 'Sizlerle yol arkadaşıyız. Çok önemli bir işi, eğitim öğretim faaliyetlerini belkide en önemli ayağını sizlerle beraber yapmaya çalışıyoruz. Yaptığımız iş çok önemli ve ciddi bir iş çünkü can taşıyorsunuz, evlatlarımızı taşıyorsunuz. 5 bin öğrenciyi taşıyoruz. Bafra'da 25 bin öğrencinin beşte biri taşımalı . Sizlerle birlikte sağlıklı bir şekilde taşıma gayreti içerisindeyiz. Her öğrenci bizim canımızdır. "
Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekiplerince servis sürücüleri taşıma esnasında uyulacak kurallar ve gösterilecek davranışlar konusunda servis şoförlerini bilgilendirdi.

bafrada-servis-soforlerine-bilgilendirme2.jpgbafrada-servis-soforlerine-bilgilendirme5.jpgbafrada-servis-soforlerine-bilgilendirme23.jpgbafrada-9.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.