Servis şoförleri Bafra’da 21 Eylül için hazır

21 Eylül’de geçilmesi planlanan örgün eğitim ile ilgili aylardır kontak çevirmeyen servis şoförleri hazırlıklarını tamamladı.

A+A-

31 Ağustos’ta Online Eğitim ile başlayan 2020-2021 eğitim öğretim yılı kapsamında, 21 Eylül’de de örgün eğitime geçilmesi planlanıyor. Mart ayında okullardaki eğitime uzaktan eğitim sistemiyle devam edilmesi servis şoförlerinin işlerini duraklamasına sebep olurken aylardır kazançta sağlayamamaktaydılar.

“21 Eylül için servislerde ki hazırlıklar tamam”

21 Eylül’de açılması planlanan okullar için öğrenci servisleri de hazırlıklarını tamamladı. Bafra Asır Tur işletme sahibi Mehmet Sakal,“ Yeni eğitim öğretim yılı için servislerimizde gerekli tüm tedbirleri aldık.  Maskesi olmama ihtimaline karşı her öğrencimize maske dağıtarak, servise biniş ve inişlerde dezenfektan vereceğiz. Sağlık Bakanlığı’mızın almış olduğu tüm tedbirleri dikkate alarak araçlarımızda gerekli afişleri de bulunduruyoruz.” açıklamasında bulundu. Araçların kapasitesiyle de ilgili açıklama da bulunan Sakal, “Araçlara kapasitesinin tamamı kadar öğrenci alınmasında bir sakınca yok fakat biz araçlarımıza 15 öğrenciden daha fazlasını almayacağız.” ifadelerine yer verdi.

“Veliler gönül rahatlığıyla çocuklarını servisle okula yollayabilirler”

Öğrencilerin servisi kullanmadıkları sürede de araçların en ince noktalarına kadar dezenfekte çalışmalarının yapılacağını belirten Sakal, “Yeni eğitim öğretim yılı için bizlerde heyecanlıyız. Çocuklarımızın sağlığı ve velilerin içinin rahat etmesi için tüm tedbirler alındı, gönül rahatlığıyla çocuklarını servislerle okula yollayabilirler.” İfadelerini kullandı.

Haber: Kader Ölmez / Emre Şahinol

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum