SERVİS OTOBÜSÜ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 2 ÖLÜ, 16 YARALI

SERVİS OTOBÜSÜ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 2 ÖLÜ, 16 YARALI

Sinop'ta, servis otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 07.30 sıralarında Korucuk mevkiisi Ayancık-Sinop Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Sinop kent merkezi istikametinden Sinop Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir tekstil fabrikasına işçi taşıyan Ertan T. yönetimindeki 57 S 0084 plakalı otobüs ile Sinop istikametine seyir halinde olan Ramazan B.’nin (37) kullandığı 57 AH 494 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan sürücünün babası Selamettin Bayrak (61) ile Salih Bayrak (68) olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücü Ramazan B. ve Şevki B. ile servis minibüsünde bulunan Didem T.(21), Sevil T.(18), Necla T.(33), Esma Ç.(20), Sedef T. (19), Selda Y.(19), Seda Y. (16), Aylan T. (22), Yelde Y. (21), Serpil S. (20), Esma Ç. (19), Hatice S. (23), Sevgi Y. (18) ve Emrah T. (19) yaralandı.
Araçta sıkışan otomobil sürücüsü Ramazan B., sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkartılabildi. Kazada yaralanan tekstil işçileri ayakta tedavi edilirken, otomobil sürücüsü Ramazan B. ile otomobilde bulunan Selahettin B.'nin durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Yakınlarının kaza haberini alan vatandaşlar, Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne akın etti. 
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.