Vezirköprülü İrfan Akkaya Ak Parti Bursa İl yönetimine seçildi

AK Parti Bursa 7. Olağan Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans katılımıyla gerçekleşti. Tek listeyle gidilen seçimlerde AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan resmen göreve başlamış oldu.

HABER: Nurgül Şahin Sözgen/Bursa

AK Parti Bursa 7. Olağan Kongresi, delege, ilçe teşkilatları ve STK’ların geniş katılımıyla Tofaş Spor Salonunda gerçekleşti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da telekonferansla katıldığı kongreye Eski Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti milletvekilleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra, MHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi teşkilatları yer aldı.

Kongrede yeniden Ak Parti Bursa İl yönetimine seçilen Samsunlu Vezirköprülü hemşerimiz İrfan Akkaya ise yaptığı açıklamada, "Büyük çoşku ile gerçekleştirdiğimiz 7. Olağan kongremizde İl başkanımız Sn:Davut Gürkan’ın teveccühleriyle yeniden il yönetim kurulunda olmanın mutluluğunu yaşıyorum..Bu kutlu davada desteklerini esirgemeyen tüm teşkilat mensuplarımıza yürekten teşekkür ederim.. Kongremizin Bursa’mıza ve teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum..İnandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz."dedi.

Kongreye tek liste ile giren ve resmi olarak Ak Parti Bursa İl Başkanlığına seçilen   Davut Gürkan, “Bizler, insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturunun öğrencileriyiz. Şükürler olsun ki, dünden bugüne ülkemizi her alanda büyüttük ve güçlendirdik. Buna şehrimiz şahit, Türkiye şahittir. 2023, 2053 ve 2071’e giden süreçte de aynı iradeyi ortaya koymak için yollardayız. İşte bu salon, güçlü Türkiye rüyalarının hâlâ ne kadar canlı ve güçlü olduğunu sorgulayanlara cevabımızdır. Bu salon, 3 milyonuyla Bursa’ya aşık olanların, 83 milyonu ile ülkesini büyük ailesi görenlerin cevabıdır. Şükürler olsun. Önümüzdeki yol uzun ve nice engellerle dolu olacak. Bizler biliyoruz ki, dün ve bugün olduğu gibi aydınlık geleceğimize gölge düşürmek isteyenler her daim karşımızda duracak. Yine bizler biliyoruz ki, birliğimizi ve beraberliğimizi tek yol kabul ederek, halkımızla birlikte bu engelleri de aşacağız. Azalmadan çoğalacağız. Bölünmeden bütünleşeceğiz. Yorulmadan koşacağız. Bütün kalbimle inanıyorum ki, eksik gördüğümüz ne varsa, hep birlikte, doğrudan ve güzelden yana değiştirmek için çalışacağız. Yeni ve güçlü Türkiye adına inşa seferberliğimiz devam ederken belirtmek isterim ki, Cumhur İttifakı olarak da birliğimizi diri tutmaya, birlikte yürümeye devam edeceğiz. Çünkü bizler, bu ittifakla başka hiçbir çıkara dayalı olmadan, sadece ülke ve millet menfaatleri için bir hareketin kurulabileceğini gösterdik. Ey Bursa, rahat ol. Senin için uyumayanlar burada, bu salondadır. Daha güzeli için çalışmaya devam edenler burada, bu salondadır. Dün ve bugün olduğu gibi yarınların da ak olacak. İşte bu teşkilat, her zaman senin hizmetkarın kalacak. İşte bu teşkilat, hayallerini gerçek kılmak için her zaman yanında olacak. Bursa için, daha güçlü yarınlar inşa etmek için inandığımız yolda yürümeye devan edeceğiz.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde atama ile gelen Başkan Davut Gürkan, 666 delegenin oy kullandığı seçimlerin ardından resmen göreve başlamış oldu.

AK PARTİ BURSA İL YÖNETİMİ 

1- Davut Gürkan
2- Adnan Kurtuluş
3- Ali Sait Adiloğlu
4- Asuman Akçay Sakallı
5- Bilal Tutuş
6- Bünyamin Savaş Albayrak
7- Cemile Yiğit
8- Dergah Mansur Alkan
9- Dilek Yamakoğlu
10- Ebru Ahu
11- Engin Kökçıkaran
12- Erol Oruç
13- Fatma Şahin
14- Ferhat Erol
15- Feyza Şükran Hakyemez
16- Fuat Alpaslan
17- Gökhan Yıldız
18- Gülten Doğrul
19- Hasan Durmayaz
20- İrfan Akkaya
21- İzzet Şenocak
22- Kamil Bayramiç
23- Kemal Ermiş
24- Kevser Öztürk
25- Mustafa Kemal Bilgin
26- Mehmet Emin Kasapoğlu
27- Mehmet Fatih Özkul
28- Mehmet Refik Selik
29- Mustafa Kaymaz
30- Mustafa Yavuz
31- Mustafa Yıldırım
32- Nurettin Arif Kurtulmuşlar
33- Nurettin Özbağkıran
34- Oğuz Babacan
35- Orhan Aygün
36- Osman Doğruyol
37- Osman Öztürk
38- Osman Şahin
39- Salih Bahadır
40- Servet Kayar
41- Setenay Asyat Yüksel Olguner
42- Sinan Kahraman
43- Süheyla Bülbül
44- Süleyman Son
45- Şahin Biba
46- Şakir Emin
47- Ufuk Ay
48- Ümmühan Fidan
49- Zehra Altınöz
50- Zeynet Höçük


 

BAFRA Haberleri