Türkeli'de Kar Banyosu İlgi Çekti

Sinop'un Türkeli ilçesinde yaşayan Mustafa Öztürk, evinin önündeki 80 santimetre karda ‘kar banyosu’ yaptı.

Sinop'un Türkeli ilçesinde yaşayan Mustafa Öztürk, evinin önündeki 80 santimetre karda ‘kar banyosu’ yaptı.


İlçeye bağlı Taşgüney köyünde yaşayan Mustafa Öztürk, 80 santimetreyi bulan kar kalınlığını fırsat bilerek yarı çıplak halde karda 'kar banyosu' yaptı.
Öztürk, karlı alanda yaptığı bu etkinliği eğlenceli ve sağlıklı bir deneyim olarak tanımlarken, soğuk havanın vücuda birçok fayda sağladığını belirtti. Öztürk'ün kar banyosu yaparken çekilen görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı ve büyük ilgi gördü. Birçok kişi, soğuk havada yapılan bu sıra dışı etkinliği hayretle izledi ve bazıları da bu tür doğal yöntemlerin vücuda faydalı olduğuna dikkat çekti.
Öztürk, bu tür geleneksel aktivitelerin, doğayla iç içe olmanın ve sağlıklı bir yaşam sürmenin önemine vurgu yaparak, kışın keyfini çıkaran bu eğlenceli anı herkese tavsiye etti.

Sinop Haber Haberleri

Aç Kalan Çakal Boyabat Merkezine İndi, Mahalle Aralarında Görüntülendi
Sinop’ta 10. Hamsi Şenliği Coşkusu: Yaklaşık 1 Ton Hamsi Dağıtıld
Boyabat’ta Servis Minibüsü ile Otomobil Çarpıştı, 1 Ölü 10 Yaralı
Sinop’ta Trafik Güvenliğini Tehlikeye Atan Sürücülere 25 Bin TL Ceza