Tanju Çolak: “Osimhen’le çift forvet oynardım, Icardi yedek beklerdi”

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, Samsun’daki kan bağışı kampanyasında yaptığı açıklamada, “En iyi dönemimde olsam Galatasaray’da Icardi yedek olurdu” dedi.

Avrupa Gol Kralı ve Altın Ayakkabı sahibi eski milli futbolcu Tanju Çolak, memleketi Samsun’da düzenlenen **“Birbirimize Candan Bağlıyız Samsun, Hedef 1919 Kan Bağışı Kampanyası”**na katıldı. Kan bağışında bulunduktan sonra açıklamalarda bulunan Çolak, hem vatandaşları bağışa davet etti hem de futbol gündemine dair dikkat çeken sözler söyledi.

Icardi ve Osimhen’in Altın Ayakkabısı yok” diyen Çolak, kendisinin en iyi döneminde bugün aktif olsa Galatasaray’da direkt ilk 11’de olacağını iddia etti. Çolak, “Benim Altın Ayakkabım var, Avrupa Gol Krallığım var. Icardi’de var mı? Osimhen’de var mı? Yok. Ama şunu da söyleyeyim; onlar da çok büyük futbolcular. Bugünün şartlarında Galatasaray’a çok şey katıyorlar, şampiyonluk getiriyorlar. Bu da çok değerli” dedi.

En iyi halinde Victor Osimhen’le çift forvet oynayacağını, sakatlık durumunda ise Mauro Icardi ile beraber sahada olabileceğini ifade eden Çolak, “Ama ben olsam Icardi yedek olurdu” sözleriyle gündem yarattı.

Samsunspor’a da değinen Çolak, geçen sezonun tesadüf olmadığını vurgulayarak, kırmızı-beyazlı ekibe Avrupa ve Süper Lig’de başarılar diledi.

SPOR Haberleri

Afonso Sousa Samsunspor’da