Sinop'ta aç kalan martılar tarlalara dadandı

Sinop'ta denize açılan balıkçılardan beslenen martılar, av yasağı döneminde aç kalınca, karınlarını doyurmak için tarlalarda böcek avına çıktı.

Sinop'ta denize açılan balıkçılardan beslenen martılar, av yasağı döneminde aç kalınca, karınlarını doyurmak için tarlalarda böcek avına çıktı.


Sinop merkezde, balıkçı teknelerinin etrafında uçan ve tekneden düşen balıkları yiyerek beslenen martılar, av yasağı olduğu için denize açılamayan balıkçıların yokluğunda, sahile yakın yerlerdeki tarlalarda avlanıyor. Ekim için tarlalarını süren çiftçilerin traktörlerinin etrafında uçan martılar, tarlanın sürülmesiyle ortaya çıkan solucanları yiyerek besleniyor. Genellikle denizlerde görmeye alışılan martıların tarlalardaki solucan avı renkli görüntüler oluşturdu.

Sinop Haber Haberleri

Sinop’ta Üç Yeni Köy Yaşam Merkezi Hizmete Açıldı
Sinop'ta Hafızlardan Unutulmaz Bir Kur'an Ziyafeti
Direksiyon Başına Geçtiler: Sinop’ta Sıradışı Bir Trafik Eğitimi
Ata Sporu ve Bahar Coşkusu Yusuflu’da Buluşuyor: Şenlik 10 Mayıs’ta