Sİnop'da Leylek Ailesinin Gündüz Uykusu Sosyal Medyada İlgi Odağı Oldu

Sinop’un Boyabat ilçesinde yüksek gerilim direğine yuva kuran bir leylek ailesi, gündüz saatlerinde uyurken dronla görüntülendi.

Sinop’un Boyabat ilçesinde yüksek gerilim direğine yuva kuran bir leylek ailesi, gündüz saatlerinde uyurken dronla görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede büyük ilgi gördü.

"Boyabatlı Droncu" lakabıyla bilinen Yasin Şahin, leylek ailesini sıra dışı bir anda görüntülemeyi başardı. Yuvada anne, baba ve yavruların yan yana uyuduğu anlar, doğal yaşamın sakinliğini gözler önüne serdi.

Paylaşılan görüntüler, sosyal medyada yüzlerce beğeni ve yorum alırken, doğasever vatandaşlar leylek ailesinin huzur dolu hali karşısında duygularını dile getirdi. İlçede yaşayan bazı vatandaşlar, “Onları böyle huzur içinde izlemek tarifsiz bir duygu” ifadelerini kullandı.

Sinop Haber Haberleri

Sinop’ta Çocuklar Buldukları 13 Bin 400 TL’yi Zabitaya Teslim Etti
Sinop’un köylerinde 60 haneye su sayacı takıldı
Boyabat’ta Otomobil Alev Alev Yandı