Sezen Aksu Dokundu, Yazın En Çok Dinleneni Oldu

Sezen Aksu Dokundu, Yazın En Çok Dinleneni Oldu

Yaz aylarının en çok dinlenen şarkılarından “MişMiş” ile müzik dünyasında dikkatleri üzerine çeken Simge Sağın, müzisyen babası sayesinde küçük yaşlarda başlayan ve Sezen Aksu sayesinde değişen hikayesini ve single müjdesini Ankara Life Dergisi okuyucularıyla paylaştı.
En son back vokali olduğu ve kendisine sık sık albüm yapmasını söyleyen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’la çalıştığı dönemde tanıştığı aranjörErdem Kınay’ın desteğiyle single çalışmasını yayınladığını belirten Simge, “Erdem Kınay hayran olduğum besteci ve aranjörlerden biriydi. Çok gülerek ve çok inanarak çalıştığımız bir albüm dönemi yaşadık. Bu çalışmanın sonunda da 6 şarkıdan oluşan şahane bir albüm ortaya çıktı” ifadelerini kullandı.
Simge, yaza damgasını vuran “MişMiş” şarkısının hikayesini de şu sözlerle anlattı:
“Şarkının sözleri Sibel Algan’a, aranjesi Ozan Bayraşa’ya ait. Şarkının nakaratında geçen “mişmişmiştemışmışmış” sözlerini Sezen Aksu okurken “buraya da bu yakışır” diyerek ekledi. Şarkıyı dinleyip de dans etmeyen bir insan düşünemiyorum. Çok keyifli bir şarkı. Şarkının klibi ise Nihat Odabaşı imzalı. Muhteşem bir iş çıkardığımızı düşünüyorum.”
SİMGE’DEN YENİ ALBÜM MÜJDESİ
Yeni albüm hazırlıklarına da şimdiden başladığının müjdesini veren Simge, “Kendi yapmış olduğum şarkılardan oluşan, çok değerli müzisyenlerinde destek verdiği bir albüm hazırlıyoruz. Beni en çok heyecanlandıran şey ise kendi şarkılarımın da insanlarla tanışacağı o an. Biliyorum ki çok sevecekler” diye konuştu.

MAGAZİN Haberleri

Yolcu otobüsüyle uyuşturucu getirirken yakalanan şahıs tutuklandı
Açelya Akkoyun: “Hüma Hatun rolünü oynamak istiyorum”
Dünyanın "en uzun adamı" ve "en kısa kadını" bu kez Kaliforniya'da buluştu