Samsun’da Tefeci ve Dolandırıcılara Operasyon: 2 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

49 ilde tefecilere, dolandırıcılara ve mali suç örgütlerine yönelik eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinesinde, 49 ilde tefecilere, dolandırıcılara ve mali suç örgütlerine yönelik eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi.

Samsun’da da yürütülen operasyon kapsamında, Samsun Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri 3 kişi hakkında işlem yaptı. Soruşturma çerçevesinde bu şahıslardan birinin başka bir suçtan cezaevinde olduğu belirlenirken, 2 kişi gözaltına alınarak Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Operasyonun, mali suçlara karşı kararlılıkla sürdürülen mücadele kapsamında planlandığı ve ülke genelinde büyük çapta eş zamanlı olarak uygulandığı öğrenildi.

Samsun Haber Haberleri

Başkan Sandıkçı Gençlerle Buluştu: “Öğrencilerimiz İçin Seferberiz”