Samsun’da etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle bazı ilçelerde bugün (31 Aralık Çarşamba) eğitime 1 gün ara verildi.
Asarcık ilçesinde, olumsuz hava koşulları sebebiyle kırsal mahallelerde bulunan taşıma merkezli okullarda eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildi. İlçe merkezine taşıma yoluyla gelen öğrencilerin de aynı gün izinli sayılacağı bildirildi.
Havza ilçesinde ise taşıma merkezli tüm okullarda 31 Aralık Çarşamba günü eğitim-öğretime 1 gün ara verildiği açıklandı.
Kavak ilçesinde Mahmutbeyli İlkokulu, Akbelen Ortaokulu ile Çakallı İlkokulu ve Ortaokulu’nda olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime 1 gün süreyle ara verildi.
Ladik ilçesinde de özel eğitim okullarında 31 Aralık 2025 Çarşamba günü eğitim-öğretime 1 gün ara verildi. Ayrıca saat 12.30’dan itibaren ilçe genelinde tüm resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitime 1 gün süreyle ara verildiği duyuruldu.
Yetkililer, buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları ve sürücüleri dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.