Samsun’un İlkadım Belediyesi, ilçe genelindeki okul ve ibadethanelerde temizlik, bakım, onarım ve fiziki iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.
İbadethanelerde halı, şadırvan, tuvalet, ayakkabılık, cam ve pencere temizliği yapılırken bakım, onarım ve bahçe düzenlemeleri de gerçekleştiriliyor.
Okullarda ise temizlik hizmetlerinin yanı sıra bakım, onarım ve fiziki iyileştirme çalışmaları yürütülüyor. Eğitim yardımları ve sınav materyali desteğiyle öğrencilerin eğitim süreçlerine katkı sağlanıyor.
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, okul ve ibadethanelere yönelik hizmetlerin olumlu karşılık bulduğunu belirterek, bugüne kadar bu alanlarda 15 milyon TL’yi aşan destek sağlandığını söyledi.
Kurnaz, kırsal mahalleler ile kent merkezi arasında ayrım gözetmeden çalışmaların süreceğini ifade etti.