Samsun’da cezaevinden 104 gün önce tahliye edilen ve çok sayıda suç kaydı bulunan bir şahıs, sokak ortasında bir kişiyi bıçaklayarak öldürdü.
Olay, Tekkeköy ilçesi Sanayi Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kasten yaralama ve uyuşturucu suçları başta olmak üzere toplam 28 suç kaydı bulunan Dursun Can (40), 4 yıl önce boşandığı eski eşiyle ilgili yaşanan husumet nedeniyle Mesut İnan (50) ile karşılaştı. Daha önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen ikili arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü.
Tartışma sırasında Dursun Can, yanında bulunan bıçakla Mesut İnan’ı göğsünden bıçakladı. Ağır yaralanan İnan, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayın ardından şüpheli Dursun Can, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yapılan incelemede şüphelinin cezaevindeyken de Mesut İnan ile eski eşi nedeniyle aralarında husumet bulunduğu ve cezaevinden çıktıktan 104 gün sonra cinayeti işlediği belirlendi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.