Samsun’da 3 Dev Proje Aynı Gün Açılıyor

İstiklal Meydanı, Samsun Tanıtım Merkezi ve Türkiye’de ilk olan Astorya projesi 27 Mart’ta hizmete giriyor.

Samsun’da Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen üç önemli proje 27 Mart Cuma günü saat 15.00’te hizmete açılıyor. İstiklal Meydanı, Samsun Tanıtım Merkezi ve Türkiye’de bir ilk olan Flying Theater projesi Astorya aynı gün vatandaşlarla buluşacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, projelerin şehre önemli katkılar sunacağını belirterek, İstiklal Meydanı’nın yeni buluşma noktası olacağını, Tanıtım Merkezi ile turizm potansiyelinin artacağını ve Astorya ile ziyaretçilere farklı bir deneyim sunulacağını ifade etti.

Valilik önünde yer alan ve 27 bin 261 metrekare alana sahip İstiklal Meydanı, modern yapısı ve geniş yeşil alanlarıyla dikkat çekiyor. Yeni meydanın, şehir yaşamına nefes aldıran bir merkez olması hedefleniyor.

İstiklal Meydanı içerisinde kurulan Samsun Tanıtım Merkezi ise şehrin tarihi, kültürel ve turistik değerlerini bir araya getirerek tanıtımda önemli rol üstlenecek.

Öte yandan İlkadım ilçesinde yer alan Astorya projesi, yüksek çözünürlüklü kubbe ekran, hareketli platform sistemi ve çoklu duyusal efektlerle ziyaretçilere uçan sinema deneyimi sunacak. Tamamı yerli mühendislikle geliştirilen proje, Samsun’da eğlence ve teknoloji alanında yeni bir dönem başlatacak.

Samsun Haber Haberleri

İstismar İddiası İle Gözaltına Alınan Şüpheli Serbest Bırakıldı
Uyuşturucu Satarken Suçüstü Yakalandı: Tutuklandı