Samsun Sarraf Kuyumculuk ve SAR Döviz’den Teşekkür Mesajı

Samsun Sarraf Kuyumculuk ve SAR Döviz Yetkili Müessesesi, İlkadım Mecidiye Caddesi’nde gerçekleştirilen açılış törenine katılan ve destek veren herkese teşekkür etti.

Samsun Altın Rafineri A.Ş. bünyesinde hizmet vermeye başlayan Samsun Sarraf Kuyumculuk ve SAR Döviz Yetkili Müessesemizin, 06 Haziran 2026 Cumartesi günü İlkadım Mecidiye Caddesi’nde gerçekleştirilen açılış törenine katılım sağlayarak bizleri onurlandıran;

Çarşamba Kaymakamı Sayın Mehmet Kamil Sağlam’a, Çarşamba TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayhan Sonkaya’ya, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Hakan Yıldırım’a, Samsun Kuyumcular Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sayın Salih Özman’a, Türkiye genelinden, Samsun ve bölgemizden açılışımıza katılan çok kıymetli kuyumculuk sektörü temsilcilerine, kuyumcu esnafımıza, sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcilerine, oda başkanlarımıza, banka müdürlerimize, iş insanlarımıza, kıymetli davetlilerimize, kadirşinas Samsun ve bölge halkımıza en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz.

Açılışımıza katılamayıp Samsun Sarraf Kuyumculuk ve SAR Döviz Yetkili Müessesemizin çevresini gönderdikleri çiçeklerle adeta çiçek bahçesine dönüştüren gönül dostlarımıza; “Sevinçler paylaştıkça çoğalır” sözünün anlamını bizlere bir kez daha yaşatan, telefonla arayarak, sosyal medya üzerinden güzel dileklerini ileten ve açılışımıza hayırlı olsun temennilerinde bulunarak bizleri mutlu eden dostlarımıza, hemşehrilerimize ve açılış sonrası iş yerimizi ziyaret ederek bol kazanç dualarıyla bizlere manevi güç veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İyi ki varsınız…

Samsun Sarraf Kuyumculuk ve SAR Döviz Yetkili Müessesemiz adına;

Samsun Altın Rafineri A.Ş. ve SAR Döviz Yetkili Müessese A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şadi Şener

Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Şahin ve Metin Kablan

Şirket Genel Müdürü Fatih Ulusoy

Sarraf Kuyumculuk Şirketi Ortakları Seyit Ahmet Pala, Murat Çağlar ve Çağatay Şener

Şirket Müdürü Resul Ünsal

Samsun Haberleri Haberleri

Samsun’un İçme Suyu Altyapısını Güçlendirecek Projede Yüzde 47’ye Ulaşıldı