Samsun BEM-BİR-SEN'de çalışmalarına ara vermeden devam ediyor

Samsun BEM-BİR-SEN Şubesi Sosyal Denge Sözleşmesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.


Samsun genelinde il özel idaresi ve belediyelerle yaptığı SDS’lerle adından söz ettiren BEM-BİR-SEN, Havza Belediyesi'ni de  SDS kapsamına almak için görüşmelere başladı.
Sendikal çalışmalar hakkında Başkan İkiz'e bilgi veren Şube Başkanı Nurettin Sever, Havza Belediyesi çalışanlarının Sosyal Denge Sözleşmesi kapsamına alınması talebini Başkan İkiz'e iletti.
Sever,  Samsun genelinde Belediyelerin büyük çoğunluğu ile SDS imzaladıklarını ifade ederek, SDS’nin memura maddi açıdan, halka ise hizmet açısından olumlu yansıdığını ve Havza’nın gelişimine katkı sunacağını belirtti.  
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, BEM-BİR-SEN Heyetini misafir etmekten oldukça memnun kaldığını söyleyerek Sosyal Denge Sözleşmesi’ne olumlu baktıklarını dile getirdi. Başkan İkiz, Belediye bütçesiyle ilgili yapılacak çalışmaların ardından en geç Mart ayının 15.ne kadar memurlara müjdeli haberi vermek istediklerini belirtti.
Havza Özel İdaresi ve Havza Meslek Yüksek Okulu ziyaret edildi.
Başkan Sever, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile yapılan görüşmenin ardından Havza Özel İdaresi Müdür Vekili Zeki Kurt ile bir araya geldi.
Başkan Nurettin Sever, Havza Meslek Yüksek Okul Müdürü Prof.Dr.Arif Gönülol ziyaret etti. daha sonra Havza Meslek Yüksek Okuluna, Yüksek Okul Sekreteri olarak atanan Rasim Aydın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunularak yeni atandığı görevinde başarılar diledi.  
Görüşmelere Başkan yardımcısı Savaş Gayretli, Teşkilatlardan sorumlu Başkan yardımcısı Tevfik Uzun ile Havza Belediyesi İşyeri Temsilcimiz Ömer Faruk Çörekçioğlu eşlik ettiler.

 

SAMSUN Haberleri

Havza’da festival hazırlıkları
Samsun'da uyuşturucu haplarla yakalanan şahıs gözaltına alındı