ŞABAN KILIÇ’TAN BAYAN ACAR’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar’ın eşi Semra Acar yaptığı çalışmalarla takdir topluyor.

2005 yılında yapılan Yerel Yönetimler Seçimlerinde 70 oy farkla Alaçam Belediye Başkanlığını kaybeden İlyas Acar 2009 yılındaki seçimlerde Alaçam Halkının teveccühleriyle 1200 farkla seçimi kazanmıştı.

Aradan geçen 4 yılda yaptığı projelerle ve eserlerle Alaçam ve Bölge vatandaşların takdirini kazanan Başkan Acar çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Her başarılı erkeğin arakasında bir kadın vardır sözüne inandığını söyleyen Başkan Acar eşi Alaçam MHP Kadın Kolları Başkanı Semra Acar’ın çalışmalarından oldukça memnun.

Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Acar,’’Eşim Semra Hanım ben de Alaçam için hizmet yapmak istiyorum dediğinde, ona MHP Alaçam Kadın Kolları Başkanlığı teklifini getirdik. MHP Alaçam Kadın Kolları ise Semra Hanım’ı başkanlığa seçti. O da gecesini gündüzüne katarak sosyal,kültürel tüm etkinliklerde ön planda oldu.

Bizler her ne kadar bir partiden Başkan seçilmiş isek de şu anda tüm Alaçamlıların Başkanıyız. Hizmetlerimizi parti ayrımı gözetmeden yapmaktayız. Eşim Semra hanımda aynı kararlılıkla parti ayrımı gözetmeksizin yapılan etkinlikte tüm Alaçamlılarla birlikte oluyor. Bu yüzdende tüm vatandaşlarımızdan ilgi ve takdir topluyor’’ dedi.

MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç ise, ’’MHP Alaçam Kadın Kolları Başkanı Semra Acar’a yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunmak isterim. Eşi Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar’a desteklerinden dolayı da şükranlarımızı iletirim’’ diyerek sözlerini tamamladı.

MHP Alaçam Kadın Kolları Başkanı Semra Acar ise, ’’Yapmış olduğumuz çalışmalarda hiçbir zaman ferdi davranmadık. Ekip olarak, Alaçamlı Bayanlar olarak çalışmalarımız planlı programlı yaptık. Ben kelimesi bizim lügatımızda yoktur. Alaçam’da Biz kelimesini ön plana çıkarttık İşte başarı bunla gelmektedir’’ dedi.

ALAÇAM Haberleri

Alaçamspor Bocce Takımı madalyaları topladı