RESİM YAPARAK DİNLENİYORLAR

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde farklı yaş ve meslek gruplarından kursiyerler, yaptıkları yağlı boya resimlerle dinleniyorlar.

Vezirköprü Kaymakamlığı’nın destek ve ilgisiyle Vezirköprü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün bünyesinde Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Güzel Sanatlar Merkezi’nde Burçin Kor'un çocuklar ve yetişkinler için verdiği kurs, resme ilgisi ve merakı olan çocukların ve yetişkinlerin yeteneklerini geliştirecekleri bir eğitim almalarına imkan sağlıyor.
Hafta sonları farklı yaş grupları için sabah ve öğlen olmak üzere çocuklara resim kursu verilirken, özellikle çocukların hoşlarına giden resimler ortaya çıkardıklarında ilgilerinin daha da arttığını belirten resim hocası Burçin Kor, bu güvenin çocuğun derslerdeki başarısını da etkilediğini belirterek, kendilerini daha rahat ifade etmelerine imkan sağladığını dile getirdi. Güzel Sanatlar Merkezi’nde çarşamba ve cuma günleri de yetişkinlere resim kursu veren Kor, farklı meslek ve yaş gruplarından 30’a yakın öğrencisi olduğunu ifade etti.
Kursiyerler ise özellikle yağlı boya resim çalıştıklarını belirterek, gün boyu farklı işlerde çalıştıklarını, kurs ortamının rahatlığında dinlendiklerini, büyük bir merak ve ilgiyle kursu takip ettiklerini dile getirerek resim yapmanın kendilerine huzur verdiğini kaydettiler.

SAMSUN Haberleri

Havza’da festival hazırlıkları
Samsun'da uyuşturucu haplarla yakalanan şahıs gözaltına alındı