Pitbull operasyonu

Pitbull cinsi köpeklerin dövüştürüldüğü ihbarı üzerine eve giden polis, 6 büyük, 7 yavru pitbull cinsi köpeğe el koydu.

Edinilen bilgiye göre, 155 polis imdat hattını arayan bir kişi, Seyhan ilçesi, Yeşilyurt Mahallesi'ndeki 4 katlı evin 2. katından sürekli köpek sesi geldiğini ve pitbull cinsi köpeklerin dövüştürüldüğü ihbarında bulundu. 
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri ihbar üzerine harekete geçerek, Adana Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri ile birlikte eve baskın düzenledi. Yapılan baskında köpek dövüşüne rastlanmadı. Ancak evde 6 büyük, 7 yavru pitbull cinsi köpek ele geçirildi. Köpeklere polis el koyarak hayvan barınağına götürülmesini sağladı. 
Adana Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri ise pitbull cinsi köpeğin çoğaltılması yasak olduğu için ev sahibine para cezası kesti.

ULUSAL Haberleri

Soğuk ve Stres Parmaklarda Morarmaya Yol Açıyorsa Dikkat
Samsun Dahil 21 İlde Çete Operasyonu: 97 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi