NUSRET SEVEN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Sıkılmadık El Çalınmadık Kapı Bırakmayacağız!

Milliyetçi Hareket Partisinin güçlü Aday Adayı Nusret Seven seçim kampanyasını genişleterek  yirminin üzerinde köy toplantısı düzenledi.  Gezdiği köylerde Bafra köylüsünün sıkıntılarını dinleyen ve ortak olmaya çalışan Nusret Seven yaptığı açıklamada “Biz Türkiyemizin güzel ovası Baframızın problemlerini çok iyi biliyoruz, 2008 yılında çıktığımız bu kutlu yolda hiçbir zaman popülarist olmadık ovamızın problemlerine en samimi şekilde yaklaştık sizler için çözümler ürettik ve uygulanabilecek en mantıklı projeleri sizler için hazırladık.  

Gelecek yerel seçimlerin önemine dikkat çeken Nusret Seven açıklamasının devamında     “Bugün Ovamızın çiftçisi yalnız bırakılmıştır! Bafra’ da tarım sanayii adeta yokları oynamaktadır. İnsanımız da  milli iradeyle bağdaşmayan suni gündemlerle kirli hesaplar ile uyutulmaya çalışılmaktadır ve bölge vekillerinin çiftçimize karşı  ilgisizliği had safhaya ulaşmıştır. Üzülerek görüyoruz ki  hala köylerimizde azami şekilde halledilmesi gereken asfaltlama ve yol problemleri mevcut. Bafra’nın köylüsü artık yeni yerel seçim yasasıyla birlikte, bizim yeni şehirlilerimizdir. Köylerimizde yaşayan insanımızın, şehir merkezinde yaşayan insanımızdan bir farkı kalmaması için ve en hızlı  şekilde sosyal hayatlarını zenginleştirmek için elimizden geleni yapacağız. Yaşadığımız yüzyılda köylerimizde hala asfalt, su, elektrik gibi ihtiyaçlarının konuşulmaması gerektiğine dikkat çekmek istiyorum. Baframızın köyleri artık şehrin bir parçasın haline gelmiştir. Örnek veriyorum; Büyükcamii mahallesi ne ise Elifli Köyü’ de Bafra için aynı  öneme sahiptir. Şehirdeki  insanımızın neye ihtiyacı varsa köylerimizdeki insanımızın da aynı şeylere ihtiyacı olduğunun bilincindeyiz. 

Bafra’ da Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında söz veriyoruz ; tarım sanayisini kalkındırmak için elimizden geleni mücadeleyi göstereceğiz. Yapacağımız soğuk hava depolarının devamın da Bafra Belediyesi olarak çiftçimizin  ürünün pazarlanmasında ve ihracatında Belediyemizin üstüne ne düşüyorsa yapacağız.  Bugün Bafra çiftçisinin can çekişini sadece izleyen  bir yönetim mevcut . Biz ise  Bafra çiftçisinin ürününü rol model programlarla pazarlanmasından ve ihracatından bahsediyoruz! İktidarımızda farkımızı ortaya koyacağız.  Yüce Allah’ın izniyle köylüyü tekrar milletin efendisi yapacağız!”

Seçim kampanyamız ve iktidarımız sonrasın da yine sizin karşınızda olacağız. Yapamayacağız hiçbir şeyin sözünü vermeyeceğiz.  Sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacağız!

BAFRA Haberleri