5. Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali, bu kez yalnızca festival coşkusuna değil, iki gencin hayatlarını birleştirdiği unutulmaz bir ana da ev sahipliği yaptı. Ergin Özdin ile Beyzanur Cihan’ın nikâhı, festival sahnesinde 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu tarafından kıyıldı.
Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde düzenlenen 5. Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali’nde renkli ve anlamlı anlar yaşanmaya devam ediyor.
Festivalin en özel anlarından biri ise Ergin Özdin ile Beyzanur Cihan çiftinin mutluluğa “evet” dediği nikâh töreni oldu. Genç çiftin nikâhı, çok sayıda vatandaşın da şahitliğinde festival sahnesinde gerçekleştirildi.
Nikâhı kıyan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, genç çifte bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulunarak evliliklerinin hayırlı olmasını diledi. Topaloğlu’nun aile ve evlilik üzerine verdiği anlamlı mesajlar törene ayrı bir manevi atmosfer kattı.
Aileler Duygusal Anlar Yaşadı. Hayatlarının en önemli kararlarından birini NebiyanFest sahnesinde veren Ergin Özdin ve Beyzanur Cihan’ın mutlulukları yüzlerine yansırken, genç çiftin aileleri de nikâh töreni sırasında duygu dolu anlar yaşadı. Festival alanındaki vatandaşların alkışları eşliğinde atılan imzalarla Ergin ve Cihan çifti, birlikte çıkacakları yeni hayat yolculuğunun ilk adımını Nebiyan’da attı.
Başkan Topaloğlu’ndan Anlamlı Hediye
Nikâh töreninin ardından 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, genç çifte “Anne-Baba Rehberi” adlı kitabı hediye etti.
Topaloğlu, aile kurumunun önemine dikkat çekerek genç çifte kuracakları yuvada sevgi, saygı ve anlayışın daim olması temennisinde bulundu.
Doğa, gençlik, kültür ve eğlenceyi bir araya getiren NebiyanFest, Ergin Özdin ve Beyzanur Cihan çiftinin nikâhıyla bu kez iki gencin hayatları boyunca unutamayacağı çok özel bir hatıraya sahne oldu.