İstanbul’da etkili olan aşırı yağış birçok noktada su baskınlarına yol açtı. Maslak-Ayazağa bölgesinde bulunan stüdyolar da yağıştan olumsuz etkilendi.
Program çekimi için Phoenix Stüdyoları’nda bulunan şarkıcı Murat Boz, stüdyonun bulunduğu bölgenin sular altında kaldığını ve yüzlerce kişiyle birlikte mahsur kaldıklarını açıkladı.
Yaşananları cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen Boz, bölgede elektriklerin kesildiğini ve suyun stüdyolara girmeye başladığını belirtti.
Murat Boz açıklamasında, “Maslak-Ayazağa’da Phoenix Stüdyoları’nın olduğu bölgedeyiz. Her yer sular altında, stüdyoları su basıyor, elektrikler kesildi. Yüzlerce çalışanla birlikte biz de burada mahsur kaldık. Yetkililerden acil destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
İstanbul’da şiddetli yağışın etkili olduğu bölgelerde ekiplerin su baskınlarına karşı çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.