Metin Külünk Sinop’ta Teşkilatla Buluştu

Konferans ve çeşitli ziyaretler kapsamında Sinop’a gelen 24, 25 ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili Metin Külünk, AK Parti İl Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi.

Bir dizi ziyaret ve üniversitede gerçekleştireceği konferans programı kapsamında Sinop’a gelen siyasetçi ve mühendis Metin Külünk, AK Parti Sinop İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

İl binasında parti yönetimi ve teşkilat mensupları tarafından karşılanan Külünk, burada partililerle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Ziyarette teşkilat çalışmaları, yerel gündem ve Türkiye’nin siyasi vizyonu üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Programı çerçevesinde hem teşkilat üyeleriyle kucaklaşan hem de yerel ziyaretler gerçekleştiren Külünk, partililerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Buluşmada Türkiye Yüzyılı vizyonu ve teşkilat çalışmalarının ele alındığı belirtilirken, Külünk Sinop teşkilatının dinamizminden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sinop Haber Haberleri

Sinop’ta Okul Çevrelerinde Sıkı Denetim
Erfelek’te Fırtınada Yan Yatan Asma Köprüden Düşen 2 Kişi Yaralandı
Çatakgeriş köyünde fırtına arı kovanlarını devirdi
Sinop’ta İki Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı