Koşu Öncesi Öğrencilere Motivasyon Yemeği Verildi

​Samsun’un Bafra İlçesinde, Bafra Fatih Ortaokulu, Bafra Belediyesi ve Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa organize edip, bugün gerçekleşen ‘’Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Yol Koşusu’’ münasebeti ile Fatih Ortaokulu yarışamaya katılan b

Samsun’un Bafra İlçesinde, Bafra Fatih Ortaokulu, Bafra Belediyesi ve Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa organize edip, bugün gerçekleşen ‘’Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Yol Koşusu’’ münasebeti ile Fatih Ortaokulu yarışamaya katılan bütün küçük öğrencilere, yarışmanın bir gün öncesinden, moral ve motivasyon yemek programı düzenledi.

350 öğrenci ile, öğrencilere moral ve motivasyon olsun diye yapılan ‘’makarna partisi’’nde eğlenceli dakikalar geçerken, koşuda ise 1. Olmak için bütün öğrenciler var güçleri ile koştular.

Konu İle ilgili açıklama yapan Fatih Ortaokulu, Okul Müdürü Hasan Çelenk;

‘’Bu tür organizasyonlar Bafra için gerekli olan organizasyonlardır ve bizler elimizden geldiğince devam ettireceğiz. Bu koşuya Samsun’dan ve çevre illerden katılanlar oldu. Bir daha ki koşuya inşallah Türkiye’nin bir çok yerinden katılım sağlanacağına inanıyorum’’dedi.

BAFRA Haberleri