Kaymakam Altınpınar ve Başkan Kocabaş’tan Bafra Ekonomisine Ortak Bakış!

Bafra Kaymakamı Dr. Mustafa Altınpınar, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ı ziyaret ederek ekonomi ve istihdam konularını değerlendirdi.

Bafra Kaymakamı Dr. Mustafa Altınpınar, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen ziyarette, Bafra’nın ekonomik potansiyeli, sanayi yatırımları ve istihdam alanları üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu. Görüşmede ayrıca Bafra Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Sera OSB’de yürütülen çalışmalar ile önümüzdeki dönemde planlanan projeler hakkında istişare yapıldı.

Kaymakam Altınpınar ve Başkan Kocabaş, kamu kurumlarıyla iş dünyasının iş birliğini güçlendirerek ilçenin kalkınma sürecine daha fazla katkı sunulması gerektiğini vurguladı.

Ziyaret, Bafra ekonomisinin geleceğine yön verecek yeni adımlar için verimli bir görüşme olarak değerlendirildi.

BAFRA Haberleri