Karadeniz’e Sarı Kodlu Uyarı Yağışlar Gece Başlıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Samsun, Sinop ve Ordu için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Gece saatlerinden itibaren etkili olması beklenen yağışlara karşı vatandaşlardan tedbirli olmaları istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Samsun’un da aralarında bulunduğu Karadeniz illeri için sarı kodlu sağanak uyarısı yaptı.

Son meteorolojik değerlendirmelere göre, bu gece saatlerinden itibaren Sinop, Samsun ve Ordu çevrelerinde yerel kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak bekleniyor. Yağış miktarının bazı bölgelerde metrekareye 60 kilograma kadar ulaşabileceği belirtildi.

Uyarıda; ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yağış sırasında kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda aksamalar yaşanabileceğine dikkat çekildi. Vatandaşların bu olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
 

Samsun Haberleri

20 Bin Liralık Kıyafet Hırsızlığı Şüphelisi Tutuklandı
20 Bin Liralık Kıyafet Çaldı, Polis Takibiyle Yakalandı
Samsun’un Yeni Emniyet Müdürü Faruk Aydın’dan Vali Tavlı’ya Ziyaret