Kapıkayafest'e Sürpriz Evlenme Teklifi

Bu yıl ikincisi düzenlenen Kapıkaya Doğa Sporları Festivalinde bir ilk yaşandı ve Oğuz Akkaya birlikte olduğu Hatice Ayaz’a Kapıkaya’da evlenme teklifi etti.

Bafra Kapıkaya doğa sporları Festivalinde bir ilk yaşanarak Oğuz Akkaya isimli genç 2 yıldır birlikte olduğu Hatice Ayaz’a paraşütçülerin indiği pistte sürpriz evlenme teklifi etti.  Evlenme teklifi alan Harite Ayaz büyük mutluluk içerisinde “evet” diyerek teklifini kabul etti.

Evlenme teklifi eden genç sevdiğim kıza evlenme teklifi edecek sürpriz bir yer arıyordum kapıkayanın da bu düşüncemin içerisinde olması benim işimi kolaylaştırdı. Sevgilimi yukarıda paraşütle atlattım bende aşağıda gerekli olan organizasyonu yaptım.  Paraşütçülerin indiği yere güzel bir sürpriz hazırlayarak evlenme teklifi ettim.  Şükürler olsun sevgilimde bu teklifimi heyecanla karşılayarak evet dedi. Bunun için çok mutluyum ifadelerini kullandı.
Hatice Ayaz ise, 2 yıldır birlikte olduğum sevdiğim adamdan böylesine bir teklif almak beni yeteri kadar mutlu etti.  Umarım her şey gönlümüzce olur dedi.

BAFRA Haberleri