İSTANBUL BAFRASPOR’DA ONUR KARAGÖZ DÖNEMİ

İstanbul Süper Amatör Lig’de mücadele eden İstanbul Bafra Spor Kulübü olağan kongresi Bayrampaşa Ertuğrul Gazi Parkı içerisinde bulunan kulübü binasında yapıldı.

İstanbul Süper Amatör Lig’de mücadele eden İstanbul Bafra Spor Kulübü olağan kongresi Bayrampaşa Ertuğrul Gazi Parkı içerisinde bulunan kulübü binasında yapıldı.


İlk olarak divan heyeti seçildi.
Divan Başkanlığına İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu seçilirken, yardımcılıklarına ise Taner Yiğit ile Faruk Önday seçildi.
Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşmalar ile başladı.
Divan Başkanı İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu birlik ve beraberlik dolu mesajlar verdikten sonra İstanbul Bafraspor Onursal Başkanı Aydın Dursun bir konuşma yaptı.
Dursun,’’Amaçımız yıllardır yaptığımız çalışma ve projelerle, spor etkinlikleriyle  Samsun'un ve Bafra'nın adını İstanbul'da duyurmak olmuştur.Tüm camiamız birlik ve beraberlik içinde İstanbul Bafraspor’un başarısı için bugüne kadar  el ele verdik ve  bundan sonra da vermeye devam edeceğiz.’’dedi.
İstanbul Bafraspor Kulübü başkanlığına tek liste ile giren Cesur Motors Ortağı Onur Karagöz yaptığı konuşmada,’’İstanbul Bafraspor Kulübü 9 branşta 400 resmi lisanslı futbolcusunu barındıran bir kulüptür.  İstanbul Bafraspor Kulübü hepimizin kulübüdür. 
Kulübümüz Samsunun İstanbul’da Futbolda tek temsilcisidir. Gerek yönetimimizde gerekse istişare kurulunda Samsun ilinin tüm ilçelerinden arkadaşlarımız bulunmakta olup 9 Kategoride 400 Lisanslı Futbolcumuz bulunmakta olup Türkiye Mozaiğini oluşturmaktadırlar.  Ülkemizin 81 İlimizden 67 ilden Futbolcusu olan tek Futbol Kulübüyüz.’’diyerek sözlerini tamamladı.
Konuşmalardan sonra oylamaya geçildi. Kongreye tek liste halinde giren Cesur Motors ortağı Bafralı Onur Karagöz seçildi.

Onur Karagöz’ün listesi….
İstanbul Bafraspor’un yeni yönetim kurulu.    
Başkan Onur Karagöz.
Mustafa Hacıoğlu,Ramazan Baş, Hasan Acar, Mehmet Aşcı, Furkan Dursun,Adem Karagöz, Hikmet Bilgin, Orhan Yılmaz, Erkan Şenol, , Taner Yiğit, , Nafiz Koparan, Göktuğ Avcu, Sami Ural, Kerim Şahin.
Denetim Kurulu
H.Kaya Aşcı, Nail Dursun, Kazım Yıldız
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu
Onur Karagöz, Mustafa Hacıoğlu, Ayhan Dursun. 
Yüksek İstişare Kurulu
Ahmet Kocabaş, Abdurrahman Güngör, Sefer Aksoy, Fehim Gevrek
Kongreye İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, BADEF’e bağlı dernek başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, Alaçam Dernekleri Federasyonu (ALDEF) Genel Başkanı Fehim Gevrek ve yönetim kurulu, Beylikdüzü Samsunlular Derneği Başkanı Harun Şener, İstanbul Yakıntaş Köyü Derneği Onursal Başkanı Süleyman Altunkaynak, İstanbul Bafra Çetinkaya Derneği Onursal Başkanı Ahmet Çelik, İş insanları ile çok sayıda spor sever katıldı.

SPOR Haberleri

Ligdeki tek yabancı teknik direktör Samsunspor’da
Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi Spor Kulübü ikinci oldu
Trabzonspor'dan muhteşem geri dönüş