Halit Doğan: Bayram Birlik ve Kardeşliğin En Güzel Zamanıdır

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve hoşgörü vurgusu yaptı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Doğan, bayramların paylaşmanın, hoşgörünün ve kardeşliğin en güzel şekilde yaşandığı özel günler olduğunu ifade etti.

Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Doğan, “11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını geride bırakırken Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. Bayramlar birlik ve beraberliğin, yardımlaşmanın ve hoşgörünün en yoğun şekilde yaşandığı mübarek günlerdir” dedi.

Bayramların, insanların bir araya gelerek bağlarını güçlendirdiği özel zamanlar olduğuna dikkat çeken Doğan, sevdiklerle buluşmanın ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Başkan Doğan mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bu günlerde, sevdiklerimizle bir araya gelmenin, dostluk ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmenin önemini bir kez daha idrak ediyoruz. Ramazan Bayramı’nın, gönüllerimizi tazeleyen, kalplerimizi sevgi ve hoşgörüyle dolduran bir vesile olmasını temenni ediyorum.”

Doğan, mesajının sonunda başta Samsunlular olmak üzere tüm İslam âleminin bayramını kutlayarak, bayramın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Alaçam Haber Haberleri

Alaçam Cumhuriyet Meydanı’nda Tuvaletler Yenilendi