Hacı Ahmet Sokak yenileniyor

Bafra Belediyesi kaldırım ve yol çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Hacı Ahmet Sokak’taki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Hamit Kılıç notlar aldı ve vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

ESNAFINDA ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a, “Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tokgöz, Meclis üyesi Murat Cevahir’de eşlik etti. Kaldırım ve yol çalışmalarında esnafın önerilerini alan Kılıç, Bafra’da birçok kaldırım ve sokakları yeniledik bunlardan birisi de Tekel Caddesi’nden Hacınabi Mahallesi’ni bağlayan Hacı Ahmet Sokak oldu. Buradaki çalışmaları inceleyerek esnaflarımızın da önerilerini aldık. Burada ki çalışma bittiğinde inşallah güzel bir çalışma meydana gelecek” dedi.

SOKAK ÇİFT YÖNLÜ OLACAK

Sokağın önemine de değinen Kılıç, “Bu sokak çok önemli çükü buradaki trafik sıkışıklığını bir nebze olsun bu sokak rahatlatıyor. Çünkü Hacınabi mahallesine gitmek isteyen bir kişi mecburi bu sokağı kullanacak. Biz bu yolu çift yönlü yaparak Atatürk bulvarını da rahatlatmak istiyoruz. Çünkü burada oturan vatandaşlarımız Alaçam Caddesi tarafına Atatürk Bulvarını kullanıyor gidiyor. Bu yol çift taraflı olduğunda Tekel Caddesi’nden bağlanarak Alaçam Caddesi istikametine rahatça ulaşabilecekler. Hem Atatürk bulvarını rahatlatacağız hem de bir nebze olsun trafiği de rahatlatmış olacağız” dedi.

   

BAFRA Haberleri