Fikr-i Asım'dan Bafra'da ilk iftar

Fikr-i Asım Diriliş Başkanları Bafra Teşkilatı İlk İftar yemeğini Bafra Çelik AVM`de Niyazi Kesim Restoranda verdi.

Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Bafra İlçe Başkanlığı Niyazi Kesim restorantda düzenlediği İftar programıda Konuşma yapan Başkan Erkan Uyanık, “Değerli Fikr-i Asım il Başkanım, Başkan yardımcılarım, teşkilat başkanlarım ve basınımızın güzide temsilcileri hanım efendiler beyefendiler. Allah nasip ederse geleneksel hale getireceğimiz ilkini düzenlediğimiz iftar yemeğine hoş geldiniz.

Ramazan ayı birlik, beraberlik ve hoşgörü ayıdır biz Bafra fikri asım Diriliş başkanları olarak birlik beraberliğimizi ortaya koyarak tanışma ve kaynaşma adı altında bu mübarek günde bir araya gelmeyi istedik, bizleri şereflendirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. 

Allah’ım tutmuş olduğumuz oruçları, yapmış olduğumuz ibadetlerimizi dergâhında kabul eylesin. Sevdiklerimizle beraber afiyet içerisinde nice razamanları, bayramları nasip etsin. Hepinizden Allah razı olsun şimdi den bayramınız kutlu olsun” dedi.

Bafra Çelik AVM`de Niyazi Kesim Restoranda düzenlen iftar yemeği Programına Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Samsun İl Başkanı Ali Öztürk, Fikr-i Asım Atakum İlçe Başkanı Samsun il Yönetimi, İNTERYA İnternet Yayıncılığı ve Gazeteciler Derneği Başkanı Adana Hazır, Bafra Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı Adem Dilek, İNTERYA Yönetim Kurulu Üyesi Çağatay Durmuş ve Fikr-i Asım Derneği üyeleri katılıdı.

BAFRA Haberleri