Fatih`in Aslanları tam gaz

1930 Bafraspor bu hafta büyük önem taşıyan Atakent maçını 3-2`lik skorla geçti.

Bafra Yeni Şehir stadyumunda gerçekleşen maç saat 15,00’da başladı. Gökhan Özbulut’un düdüğü ile başlayan karşılaşma 1930 Bafraspor’un ilk dakikalarda oyun üstünlüğünü eline geçirdi ve 24. Dakika da Ahmet’in 18’in dışından vurduğu şut ile durum 1-0 oldu. Daha sonra ataklarını sıklaştıran 1930 Bafraspor rakip kaleyi ataklarıyla ablukaya aldı ve 2. golü 28. Dakika da Oğuz’un ayağından buldu.

1930 Bafraspor 2. Golün ardından rakibe yaptığı pres sonuç getirerek 2. Golden 1 dakika sonra 3. golü 29. Dakika da Selami’nin plase golü ile durumu 3-0’a getirdi. Golden sonra rakip takımın futbolcusu Nizamettin’in Bedir’e yaptığı sert müdahaleden dolayı hakem tarafından direk kırımızı kart verilerek oyundan atıldı. İlk yarıda başka gol olmadı ve birinci devre 3-0 1930 Bafraspor’un üstünlüğü ile bitti.

 

Maçın ikinci devresi ise 1930 Bafraspor 3-0’ın rehavetine kapılarak 54. Dakika da Ekrem’in ve 83. Dakika da Doğan’ın golüne engel olmadı ve durum 3-2’ye geldi.  3-2’nin ardından rakip takım baskılı oynamaya devam etse de maçta başka gol olmadı ve maç 3-2 1930 Bafraspor’un üstünlüğü ile bitti.

Hakemler: Gökhan Özbulur, İhsan Kırbıyık, Kasım Oyarçin

1930 Bafraspor: Mesut, (Yakup), Kadir, Emre, İlker, Bedir, Cem, Onur, Ahmet, Oğuzhan, Umut, Selami

Yedekler: Nevzat, Samet, Kutsal, Tolunay, Mete, Mahmut

Teknikdirektörler: Mahmut Topal, Arif Gençoğlu

Samsun Atakentspor: Furkan, Meriç, Nihat, Okan, Halil, Nizamettin, Sinan, Tutku, Doğan, Ekrem, Yusuf

Yedekler: Emre, Barış, Gürkan, Eyüp, Onur, Koray

Sarıkart: 1930 Bafraspor İlker, Mete Samsun Atakent: Nihat, Koray,

Kırmızı Kart: Samsun Atakentspor 30. Dakika Nizamettin- 

SPOR Haberleri