Van'da yaşanan depremin ardından kendi istekleri ile Samsun'a gelen 170 depremzede, yerleştirildikleri Canik Yavuz Selim İlköğretim Okulu kız öğrenci pansiyonunda sağlık kontrolünden geçirildi.
7.2 ve artçı depremler nedeniyle yaşanmaz hale gelen Van’dan göç eden 170 depremzede Samsun'a geldi. Samsun'un Canik ilçesi Yavuz Selim İlköğretim Okulu'nun kız öğrenci pansiyonuna yerleştirilen 170 depremzedeye günlük 3 öğün yemek, çay ve çeşitli sosyal aktiviteler sunulurken, Canik Sağlık Grup Başkanlığı tarafından da sağlık kontrolü yapıldı.
Depremzedelerin barındığı öğrenci pansiyonunda muayenehane ve laboratuvar oluşturan Canik Sağlık Grup Başkanlığı doktorları, depremzedeleri tek tek muayene ederek gerekli gördükleri hastaları bir üst sağlık kuruluşuna sevk etti. Depremzedelerin tüm sağlık ihtiyaçları ücretsiz olarak giderildi.
Samsun Haber Haberleri
Özel Eğitim Öğrencilerinden Akdağ’da Anlamlı Etkinlik
Vezirköprü’de Bağımlılıkla Mücadele İçin Eğitim Semineri Düzenlendi
Kavak’ta Mezarlıkta Kedi ile Köpeğin Dostluğu Gülümsetti