Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede ulaşımı güçlendirecek yeni bir yatırımın daha hayata geçirileceğini açıkladı. Başkan Sandıkçı, Canik 2. Yeni Bulvar Yolu’nun hizmete girmesiyle vatandaşların ilçe merkezinden Samsun Şehir Hastanesi’ne kesintisiz ve konforlu bir şekilde ulaşabileceğini ifade etti.
Canik Yeni Bulvar Yolu'nun tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunulduğunu hatırlatan Başkan Sandıkçı, ikinci bulvar projesinin de modern şehirleşme hedeflerinin önemli bir parçası olduğunu belirtti. Sorunsuz ulaşım, güvenli yol ağları ve estetik bir kent dokusu oluşturmak için çalışmaya devam ettiklerini vurgulayan Sandıkçı, “Canik 2. Yeni Bulvar Yolu’yla ulaşım alanında önemli bir yatırıma daha imza atıyoruz” dedi.
Samsun Şehir Hastanesi’ne ulaşım kolaylaşıyor
Başkan Sandıkçı, yeni bulvar projesi sayesinde ilçe merkezinden Samsun Şehir Hastanesi’ne ulaşımın çok daha kolay hale geleceğini söyledi. Canik Yeni Bulvar Yolu’ndan sonra hizmete sunulacak bu ikinci bulvarla birlikte bağlantı yollarının güçleneceğini belirten Sandıkçı şu bilgileri paylaştı:
“Canik 2. Yeni Bulvar Yolu, Canik Yeni Bulvar Yolu ile Şehit Mesut Birinci Caddesi’ni birbirine bağlayacak. Ardından Şehit Mesut Birinci Caddesi’nden Samsun Şehir Hastanesi’ne kesintisiz bir ulaşım sağlayacak. Yeni bulvarımız 20 metre genişliğinde olacak ve aydınlatma ile çevre düzenlemeleriyle şehir estetiğine önemli katkı sunacak.”
Yatırımlar hız kesmeden sürüyor
Canik’te yeni, modern ve estetik bir şehir yapısı oluşturmak için kesintisiz şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Sandıkçı, ilçeye kazandırılan projelere her gün yenilerinin eklendiğini söyledi.
“Canik’imize estetik ve modern bir şehir yapısı kazandırmak için aralıksız çalışıyoruz. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız devam ederken, konforlu yolları, güvenli parkları ve çehreye değer katan yaşam alanlarını hizmete sunuyoruz. Eser ve hizmet belediyeciliği anlayışıyla ilçemizin her noktasında yeni projeleri hayata geçiriyoruz. Azmimiz ve hemşehrilerimizin desteğiyle her alanda daha güçlü bir Canik için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.