Samsun’da dün akşamdan itibaren başlayan sağanak yağış, kent genelinde etkili oldu. Özellikle Bafra’da 30,8 kilo yağış ölçülürken, en yüksek yağış miktarı 51,2 kilo ile Yakakent’te kaydedildi.
Meteoroloji verilerine göre; Alaçam’a 35,8 kilo, İlkadım’a 27,2 kilo, Atakum’a 22,2 kilo ve Canik’e 21,6 kilo yağış düştü. Gece boyu aralıklarla devam eden sağanak, sabah saatlerinde etkisini artırarak bazı bölgelerde su birikintilerine neden oldu.
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, önümüzdeki günlerde Samsun için hava tahminlerini de paylaştı. Çarşamba günü 20 derece ve sağanak yağışlı, perşembe 20 derece parçalı bulutlu, cuma 23 derece parçalı bulutlu, cumartesi 25 derece parçalı bulutlu ve pazar 22 derece parçalı bulutlu hava bekleniyor.