Bafra’nın tanınmış simalarından, eski Chevrolet taksicilerden ve Gazipaşa Mahallesi eski muhtarı İrfan Varol’un ağabeyi Şükrü Varol, vefat etti.
Bafra eski Chevrolet taksici emekli esnafı, Gazipaşa Mahallesi eski muhtarı İrfan Varol'un ağabeyi, Talip Varol'un babası, emekli öğretmen Fatma Muzaffer Gökdemir'in babası, Bafra Kereste fabrikası emeklisi Mustafa Gökdemir'in kayınpederi Şükrü Varol vefat etti.
Merhum şoför Şükrü Varol’un cenazesi İsmetpaşa Mahallesi Gençlik Caddesi Özlem Apartmanı önünde alınan helallikten sonra Gazipaşa Camisi'ne getirildi.
Merhum Şoför Şükrü Varol Gazipaşa Camiinde kılınan Cuma ve cenaze namazı sonrası Asri Mezarlıktaki aile kabristanlığına defnedildi.
Cenazeye Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İsmail Öğreten, Bafra TSO Birim Müdürleri , Bafra barış Medya Grubu ve Bafra55.Net Haber Yönetim Kurulu Başkanı ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.