Bafra'da Üstgeçide Gökhun Mete Altunbaş ismi verildi

Van'da keşif uçağının düşmesi sonucu şehit olan Bafralı pilot komiser Gökhun Mete Altunbaş'ın adı, Bafra'da üstgeçide verildi.

ŞEHİT GÖKHUN METE ALTUNBAŞ'IN ADI ÖLÜMSÜZLEŞTİ

Van'da, keşif uçağının Artos Dağı'na çarparak düşmesi sonucu şehit olan Pilot Polis Komiser Gökhun Mete Altunbaş'ın ismi memleketi Bafra'da üstgeçitte yaşayacak.

MHP Bafra Belediye meclis üyeleri tarafından adının yaşatılması istenmiş, meclis kararı ile Gökhun Mete Altubaş'ın adı kazandere yolunda bulunan üstgeçitte verilmesi kararlaştırılmıştı. Geçtiğimiz günlerde şehidimizin adınının geçtiği tabela asılarak adı ölümsüzleştirildi. 

ŞEHİTLERİMİZİN ADLARI VE AİLELERİ EMANETİMİZ

Konu ile ilgili konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna şunları söyledi, "Öncelikle şehidimize Allah'ran rahmet diliyorum. Şehitlerimizin adı ve aileleri bizlerin kutsal emanetidir. Bu uğurda canlarını vatan için seve seve veren kahramanlarımızı her zaman hatırlamamız gerekir. Bizler MHP Grup olarak adının yaşatılması için bir girişim yapmamızın doğru olacağı kararını aldık ve meclise bunu sunduk. Meclis üyeleri de sağ olsun bu teklifimize sıcak baktı ve adını üstgeçite verilmesi kararı çıktı. Ben öncelikle böyle bir evlat yetiştirdikleri için başta sayın hocam Süleyman abiye, sonra annesine, kardeşine ve eşine sonsuz minnettarız. Ruhu şad olsun"

BAFRA Haberleri