Bafra’da “Kardeşim” Sözü Bıçaklı Kavgaya Dönüştü: 1 Yaralı

Samsun’un Bafra ilçesinde “kardeşim” hitabı nedeniyle çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. 16 yaşındaki şüpheli bir kişiyi yaralarken, olay sonrası teslim olup savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Samsun’un Bafra ilçesinde iki genç arasında “kardeşim” hitabı nedeniyle başlayan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda 1 kişi yaralanırken, şüpheli kısa süre sonra polise teslim oldu.

Olay, 3 Mart tarihinde Bafra’nın Tabakhane Mahallesi Çakır Mahmut Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre H.G. (18), yanına gelen F.G. (16) ile selamlaştıktan sonra “Hayırlı akşamlar kardeşim” dedi. Bunun üzerine F.G.’nin “Kardeşim mi?” diyerek tepki gösterdiği ve ardından yanında bulunan bıçakla H.G.’ye saldırdığı öğrenildi.

Saldırı sonucu H.G. kolu ve bacağından yaralandı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından kaçan F.G.’nin daha sonra Çocuk Büro Amirliği’ne giderek teslim olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheli, savcılıkta verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.

Öte yandan F.G.’nin yaklaşık 3 ay önce de bir kişiyi bıçakladığı ve o olay sonrasında da serbest bırakıldığı bilgisine ulaşıldı.

Bafra Haberleri