Bafra Şoförler Odası Başkan Adayı Nurdan Aşcı 10 Ocak 2026 cumartesi günü yapılacak olan kongre öncesinde ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.
Aşcı Dedeli ve Yörgüç Mahallelerinde yaptığı ziyaretlerde şoför esnafları ile istişarelerde bulunarak verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
Bafra Şoförler Odası Başkan Adayı Nurdan Aşcı yaptığı konuşmada ,
‘’ Aday olduğum ilk günden bugüne kadar tüm şoför esnafları ile bir araya gelerek istişarelerde bulunduk.
Başkan olduğumda sizlere söz veriyorum. Ben o odanın kapısını , Bafra Şoförler Odasının kapısını hiçbir zaman kapatmayacağım, Benim şoför esnafımın derdi sıkıntısı olduğu zaman o odadan içeri kapıyı vurmadan girecek. Hatır da bitti vefa da bitti.
Bafra Şoförler Odası Başkanlığı benim için küçüklükten beri çok istediğim bir şeydi. Bafra şoför esnafı çok sahipsiz bırakılmış, gerçekten o kadar sahipsiz bırakılmış ki şoförler odasına girip baktığımızda zaten bunu anlamış olacağız. Burada yazan projelerin hepsini tek tek açıklamasını yapıyor bugün, bu zamana kadar neredeydi acaba. Onu ben yaptım bunu ben yaptım deyince yapamadığı şeye de yasal kanunların önüne geçemiyorum diyor kestirip atıyor. 02 Ocak 2026 tarihinde ertelenen seçimde diyor ki Nurdan Aşçı’nın ne kadar borcu var. 8700 TL. başkanım diyorlar. İlk icrayı buna yollayacağız diyor. 51 yıldır bende dahil peşine gittik bir hatırı var bir vefası var diye . Ama artık hatır da bitti vefa da bitti. Babama verdiğim bir söz vardı hep beraber başarıp ben bu sözü yerine getirmiş olacağım.’’dedi.