Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü Başkanı'na "Drone ile sürpriz

Koronavirüsü yenen Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü Başkanı Recai Nazım Ertan’a kulüp üyelerinden 8 "Drone ile sürpriz yapıldı.

Samsun’un Bafra ilçesinde koronavirüse yakalanan Hava Sporları ve Gençlik Kulübü Başkanı Recai Nazım Ertan’a kulüp üyeleri tarafından dronela çiçek taktim edildi. Drone aracına bağlanan geçmiş olsun pankartıyla da geçmiş olsun dileklerini ileten kulüp yönetimi ve üyeleri,  başkanlarını hastalık sürecinde yalnız bırakmadı.

15 gün önce koronavirüse yakalanan ve 10 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Ertan, iyileşme sürecinin başlamasıyla birlikte servise alındı. Kulüp üyeleri, başkanlarına 8 drone aracının katıldığı bir organizasyon düzenledi. Bafra Devlet Hastanesi bahçesine gelen kulüp üyeleri burada drone aracına geçmiş olsun pankartı ve kırmızı gül bağlayarak droneleri  hastanenin 6. katına çıkarttı. Kırmızı gül bağlanan drone,  Ertan’ın bulunduğu kata gelerek kırmızı gülü kendisine verdi. Duygu dolu anların yaşandığı organizasyonda Ertan gözyaşlarını tutamadı. Organizasyona diğer kulüp üyelerinin drone’ları da eşlik etti.

Bafra İlçe Sağlık Müdürü ve Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü üyesi olan Dr. Aytaç Akın AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Başkanımız 10 günlük yoğun bakımdan sonra durumu iyileştiği için servise alındı. Başta ilçe sağlık müdürlüğümüzden, doktorlarımızdan, ve hastane yönetimindenm izin alınarak kendisine hem geçmiş olsun dileklerimizi iletmek hem de dorone’leri  penceresinin önüne kadar  kaldırarak kendisine güzel bir jest yapmak istedik. Drone ile kendisine çiçeğiimizide takdim ettik. Buradan tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz. Hocamızı da biran önce iyileşmiş şekilde aramızdan görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Eşi Arzu Soylu Ertan ise, "Bu zorlu süreçte, bizim yanımızda olan doktorlarımıza ve sağlık personelleri olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz. Asla maskenizi çıkartmayın, sosyal mesafenizi koruyun. Gerçekten yoğun bakım ünitesi önünde yaşamak çok zor, ilk on günü çok zor atlattık, rabbim kimseye böyle zorluklar yaşatmasın. Bu güzel günü düzenleyen herkese ise çok teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

 

BAFRA Haberleri