Bafra Ağır Ceza Mahkemesi Kararını Verdi!

Bafra’da uyuşturucu ve ruhsatsız silah ele geçirilen iki sanık, uyuşturucu ticareti suçundan 18’er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun’un Bafra ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunun ardından tutuklanan iki sanık hakkında görülen dava karara bağlandı. Mahkeme, O.K. ve V.S.’yi uyuşturucu ticareti suçundan 18’er yıl hapis cezasına çarptırdı.

Bafra Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, 16 Kasım 2025 tarihinde yürüttükleri çalışma kapsamında O.K. ve V.S.’yi takibe aldı. Şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda çeşitli türlerde uyuşturucu maddeler ile ruhsatsız silah ele geçirildi.

Aramalarda 108 gram metamfetamin, 19,71 gram esrar ve 80,85 gram sentetik kannabinoid bulundu. Ayrıca 1 ruhsatsız tabanca ile tabancaya ait 50 fişeğe el konuldu.

Operasyonun ardından gözaltına alınan O.K. ve V.S., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sanıkların yargılanmasına Bafra Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Mahkeme heyeti, iki sanığı da “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama” suçundan suçlu bularak 18’er yıl hapis cezasına mahkûm etti.

Bafra Haberleri