Anahtar Parti (A Parti) Bafra İlçe Başkanı Osman Engiz ve yönetimi ile Anahtar Parti Samsun İl Yönetimi Bafra55.Net Habere ziyarette bulundu.
Geçtiğimiz aylarda kurulan Türkiye’nin en yeni siyasi partilerinden Anahtar Parti (A Parti) Bafra İlçe Başkanı Osman Engiz ve yönetimi ile,Anahtar Parti Kurucular Kurulu Üyesi Rızvan Aksoy, Anahtar Parti Samsun İl Yönetimi Bafra55.Net Haber ve Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale’yi ziyaret etti.
Ziyarette Anahtar Parti Bafra İlçe Başkanı Osman Engiz 01Şubat 2025 cumartesi günü Samsun’da İl Binasının açılışına gelecek olan ve Samsun Ömer Halisdemir Çok amaçlı Salonda gündemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunacak olan Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu’nun programına davet etti.
Bafra55.Net Haber ve Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek yeni oluşumda bulunan Anahtar Parti Bafra İlçe Başkanı Osman Engiz ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
Anahtar Parti (A Parti) Bafra İlçe Başkanı Osman Engiz ziyarette yaptığı açıklamada,’’ Ortak Akıl İleri Türkiye.
Biz; bir itiraza, sonra bu itirazın arkasından bir umuda, sonra bu umudun arkasından bir siyasi iradeye imkân vermenin, memleket hizmeti için bir mecburiyet olduğunu düşündük ve kurulduk. Biz; umuda kurulduk, biz bundan daha iyisi mümkündüre kurulduk, yapabilirize kurulduk.
Ekonomi
Türkiye ekonomisinde kaynak tahsisini yeniden sağlayarak tarım, sanayi ve hizmet sektöründe üretken, teknolojik dönüşümü başaran ve gelir dağılımını iyileştiren bir politika geliştirmek temel hedefimizdir. Para ve maliye politikalarında uyum sürecini gerçekleştirmek, israf ekonomisinin bütün kanallarını tıkayarak toplum refahını topyekün yükseltmek en temel ödevimizdir. İnsan kaynağımızı liyakat temelli istihdam etmek, akraba kayırıcılığı ve rant kolaylığını Türkiye’nin gündeminden çıkarmak, özellikle ekonomik verimliliğe odaklanacak politika yapıcısı olmak temel şiarımızdır
Tarım
Yaşama kaynaklık eden tarımı önceleyip, stratejik bir sektör olarak konumlandırmayan ulusların uzun ömürlü olması mümkün değildir. Gıdanın bir milli beka ve egemenlik meselesi olduğu gerçeğini en başa alıyoruz. Politikamızın merkezine çok uluslu şirketlerin ve pazardaki emeksiz aktörlerin talepleri yerine çiftçilerimizi ve vatandaşlarımızı Anahtar konuma koyuyoruz.’’dedi.