Alparslan Türkeş Parkı çay bahçesi açıldı

Bafra Belediyesinin 2014 yılında tamamen yenileyerek ilçenin hizmetine sunduğu Alparslan Türkeş Parkı’nda geçen yaz açılan çay bahçesi bölümü bu yıl da hizmete girdi.

Bafra Belediyesinin 2014 yılında tamamen yenileyerek ilçenin hizmetine sunduğu Alparslan Türkeş Parkı’nda geçen yaz açılan çay bahçesi bölümü bu yıl da hizmete girdi. Ayrıca eski asfalt şantiyesi mıntıkasında kurulan oto pazarı da Kızılırmak Sedde Projesinin başlayacak olması nedeniyle Büyük pazarın yanında yer alan oto parka alındı. Oto pazarı burada hizmet verecek.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Alparslan Türkeş Parkımızı tamamen restore ederek 2014 yılında halkımızın hizmetine sunmuştuk. Burada daha sonra çay bahçemizi de hizmete soktuk. Hemşerilerimiz çok yoğun bir ilgi gösterdiler. Burası halkımızın dinleneceği, çocuklarının oynayacağı, yürüyüş yapacakları, çay ve meşrubat içecekleri güzel bir yer oldu. Çay bahçemiz, Belediyemiz İşletme İştirakler Müdürlüğü tarafından işletilmektedir. Ayrıca Kızılırmak Sedde Projemiz de başlayacağı için eski asfalt şantiyesi çevresinde yer alan oto pazarımız ise Büyük Pazar Yerimizde ki oto parka taşınmıştır. Hemşerilerimize orada hizmet edecektir.”

BAFRA Haberleri