AK Parti İlçe Başkanı Yurduseven’den Berat Kandili Kutlama Mesajı

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Berat kandili sebebiyle yazılı olarak kutlama masajı yayınladı.

Başkan Yurduseven mesajında, "Bu mübarek günler ve geceler hepimiz için önemli, tüm insanlık için anlamı çok büyük müstesna zaman dilimleridir. Bu mübarek günler, gönül dünyamızı bulandıran hasetlik, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan temizlenme arınma fırsatı sağlayan anlardır. Tüm insanlığın hoş görü ve sevgiye umut bağladığı dostluğa ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğu bir süreç yaşamaktayız. Mübarek Berat Kandili vesilesiyle aramızdaki dargınlık ve küskünlükleri kaldıralım. Birbirimize sevgi ve saygıyla yaklaşalım. Etrafımızı saran düşmanlıklara karşı birlik beraberlik içinde olalım.

Yüce Allah'ın bir güzellik olarak bizleri üzerinde yaşamayı nasip ettiği güzel ülkemize ve onun tüm değerlerine sahip çıkalım. Bizleri bölmeye çalışan aramıza fitne fesat sokmak isteyen şer odaklarına fırsat vermeyelim” dedi.

Başkan Tuncay Yurduseven sözlerine şöyle devam etti, “Aramızdaki çekişmelerin kaldırılması, hoşgörü ortamının kurulması, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesi, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşması için Yüce Allah'tan dualarımızı eksik etmeyelim.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının tüm insanların gönüllerine dolması dileğiyle; Bafralı Hemşerilerimin,  tüm vatandaşlarımızın ve İslam Aleminin Berat Kandillerini tebrik eder, Hayırlara mutluluklara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim" dedi.

BAFRA Haberleri