Adalet Bakanı Akın Gürlek, Samsun Çarşamba Adliyesi’nde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan 28 yaşındaki İbrahim Selim Yazıcı’nın geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı.
Genç yaşta gelen vefat haberi, yargı camiasında ve meslektaşları arasında büyük üzüntü oluşturdu. Görevini sorumluluk bilinciyle yerine getiren ve mesleğine adanmış bir hukuk insanı olarak tanınan Yazıcı’nın ani ölümü, teşkilatta derin bir üzüntüye neden oldu.
Adalet Bakanı Akın Gürlek yaptığı başsağlığı mesajında, genç savcının özverili çalışmalarıyla dikkat çektiğini belirterek, merhuma Yüce Allah’tan rahmet diledi. Gürlek, Yazıcı’nın ailesine, yakınlarına ve yargı teşkilatına sabır temennisinde bulunarak, “Teşkilatımızın başı sağ olsun. Mekânı cennet olsun” ifadelerini kullandı.