1930 BAFRASPOR KULÜBÜ MERHUM HOCALARINI UNUTMADI

Samsun Bafra Belediyespor Teknik Direktörü Sedat Gezer ve Kaleci Antrenörü İsmail Kurt mezarları başında anıldı.

Samsun'un Bafra ilçesinde Bafraspor Kulübü'nde 5 yıl önce menfur bir silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Bafra Belediyespor Teknik Direktörü Sedat Gezer ve Kaleci Antrenörü İsmail Kurt mezarları başında anıldı.
1930 Bafraspor Kulübü Başkanı Hüseyin Çamaş, Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber teknik kadro ve futbolcuların katıldığı anma töreni önce Bafra Asri Mezarlık'ta gerçekleşti. Bafra Hilmi Bayrak Camii İmam-Hatibi Turan Topcu tarafından Yasin-i Şerif okunarak dua edildi.
Merhum İsmail Kurt Hoca’nın mezarına karanfiller koyan 1930 Bafraspor heyeti Anma ziyaretinin ikinci durağı Samsun Kıranköy Mezarlığı'nda bulunan Sedat Gezer’in mezarıydı. 1930 Bafrasporluların yanı sıra Çarşamba Taraftarlar Derneği Başkanı Samet yarar ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Sedat Gezer’in kabrinin başında toplanan sevenleri dualar okudu ve karanfiller koydu
1930 BafrasporKulüp Başkanı Hüseyin Çamaş, “Hocalarımızı unutmadık, unutmayacağız. Onlar daima kalbimizde yaşayacaklar. Ölenlerin ailelerine tekrar başsağlığı ve sabır diliyorum.” dedi. 
Anma Törenine ayrıca, 1930 Bafraspor Teknik Direktörü Turgay Kaynak, Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Oğuz, teknik heyet ve futbolcular ve personel de katıldı.

SPOR Haberleri

Ligdeki tek yabancı teknik direktör Samsunspor’da
Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi Spor Kulübü ikinci oldu
Trabzonspor'dan muhteşem geri dönüş