Servet Soylu son yolculuğuna uğurlandı

Servet Soylu son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu son yolculuğuna uğurlandı.

A+A-

Tedavi gördüğü hastanede 75 yaşında hayatını kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu, son yolculuğuna uğurlandı.

Gaziosmanpaşa Merkez Camisi'nde kılınacak cenaze namazı öncesi çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı kabinesi üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanı sıra iş, sanat, siyaset camiasından çok sayıda kişi cenazeye çelenk gönderdi.

Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kültür ve Turizim Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul Vali Ali Yerlikaya, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Ciner Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kenan Tekdağ da katıldı.

Servet Soylu'nun cenazesi musallaya konulduktan sonra camide Kur'an-ı Kerim tilaveti başladı. Öte yandan Gaziosmanpaşa'da birçok billboarda İçişleri Bakanı Soylu'ya başsağlığı mesajı yansıtıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA


Cenaze töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Servet Annemize Rabbim cennetiyle müşerref kılsın. Servet Annemiz, şu anda bu millete, bu memlekete, bu vatana hizmet eden bir evladı da yetiştirmiş olmanın bahtiyarlığı içerisinde. Servet Annemiz de böyle bir evlat yetiştimiş olmanın güzelliği içerisinde Hakk'a yürüyor" dedi.

Servet Soylu'nun cenazesi, öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Eyüp Sultan Mezarlığı'nda defnedildi.servet-soylu-son-yolculuguna-ugurlandi.jpegservet-soylu-son-yolculuguna-ugurlandi.jpgservet-soylu-son-yolculuguna-ugurlandi-001.jpegservet-soylu-son-yolculuguna-ugurlandi-002.jpegservet-soylu-son-yolculuguna-ugurlandi-003.jpegservet-soylu-son-yolculuguna-ugurlandi-004.jpegservet-soylu-son-yolculuguna-ugurlandi-005.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum